סגי נהור כתב:לא הבנתי. וכי חסרים אנו טעמים מומצאים שבאתם להמציא לנו עוד טעמים?
ואם לדרוש דרשות קא אתיתו, לחיי.
דרומי כתב:יש להוסיף טעם נוסף והוא הטעם הערב של החלב והגבינה עצמם ודו"ק
כדכד כתב:יעל כתב:הספר "ויקהל דוד מאכלי חלב" מאת הרב דוד דוב מייזליש (תשס"ד) נותן מאה ואחד טעמים למה אוכלים מאכלי חלב בשבועות.
יש עותק בספרייה הלאומית.
והטעם שכתבתי בתחילת הנאשכול מופיע שם?
יעל כתב:הספר "ויקהל דוד מאכלי חלב" מאת הרב דוד דוב מייזליש (תשס"ד) נותן מאה ואחד טעמים למה אוכלים מאכלי חלב בשבועות.
יש עותק בספרייה הלאומית.
דרומי כתב:יש להוסיף טעם נוסף והוא הטעם הערב של החלב והגבינה עצמם ודו"ק
חזור אל “בין פסח לעצרת - ספיה"ע, ל"ג בעומר, שבועות”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים