בעקבות עצה מעניינת שהייתה כאן: viewtopic.php?f=31&t=41836&view=unread#p484428
חשבתי שכדאי לרכז עצות מועילות לטובת הציבור.
חיימקה כתב:אני קניתי היום שלושת המינים - איך אוכל לשמור על טריותם עד סוף חג הסוכות?
הדסים - כולם טוענים לשמור במקרר. סגורים באריזתם או פתוחים?
אתרוג - להשאיר סגור בקופסה או להוציא? אם להשאיר בקופסה שתהיה פתוחה או סגורה? בתוך שקית ניילון או לא?
לולב - להשאיר במקום נמוך [ע"ג ארון ח"ו, האוויר החם עולה למעלה ומובטח לו שיתייבש]. להשאיר באריזתו או להוציא? עדיף בתוך מגבת לחה?
אשמח לעזרתכם מנסיונכם.
ישראל אליהו כתב:הדסים במקרר, ועדיף שרויים בתחתיתם במים.
ראיתי את הדסי רמת הגולן שכך שומרים את הדסיהם (פתוחים, בתוך דליי מים].
רק יש לעורר שיש בעיה של כבוש, ועל כן להניח רק את הקצוות ממש.
ישא ברכה כתב:ראיתי מי שמניח את הלולב במים וטוען שזה מוסיף רעננות מיוחדת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 51 אורחים