עזריאל ברגר כתב:ג. לגבי מה שכתבת לקראת סיום - ברם זכור אותו האיש לטוב ושמו הרב שלמה גורן, שאסר על בישול חלבי במטבחי צה"ל, ותקנתו נשמרת עד היום (מלבד בחיל האוויר לפי מה ששמעתי), וזה חוסך הרבה בעיות, כמובן...
ד. עוד מעלה שראיתי במטבחי צה"ל על פני מטבח ביתי: יש חלוקה ברורה של המטבחים לג' חלקים: בשרי, חלבי (קר בלבד), ופרווה.
(נכתב מניסיון אישי כמשגיח כשרות בעבר - הן בצה"ל והן בקייטרינג רגיל מהדרין)
האם ידוע לך מה הרב יעקב יוסף סבר על מטבחי צה"ל?
https://www.jdn.co.il/breakingnews/42573/